Kalankasvatusta pitkällä kokemuksella Mikkelissä

Kysy lisää palveluistamme!

Kalanpoikaskasvatus Olli Kauppinen harjoittaa kalankasvatusta Mikkelin Haukivuorella. Kasvatamme kalanpoikasia luonnonravinnolla luonnonvesiin istutettavaksi. Toimitamme myös vastakuoriutuneita kuhanpoikasia muille kalankasvattajille. Toimintamme ydin on kuhan ja siian kasvatus. Emme tuota suoraan ruokakalaa. 

Toimimme pääosin Etelä- ja Pohjois-Savon alueilla, mutta palvelemme tarvittaessa asiakkaita Kainuussa ja ympäri Suomen. Toimitusvarmuus ja toimittamiemme kalanpoikasten laatu ovat yrityksemme vahvuuksia. 


Lue alta lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, mikäli haluat tietää lisää!

Kuhaa ja siikaa

Kalanpoikasten luonnonravintolammikkokasvatus on toimintamme ydin. Kasvatamme kuhan ja siian kesänvanhoja poikasia vesistöihin istutettavaksi, jotta ne kasvavat siellä pyyntikokoon. Olemme keskittyneet erityisesti kuhan kasvattamiseen sekä kasvattamamme siika on Pohjois-Vuoksen kantaa.


Kasvatamme kaloja vain luonnonravinnolla, joten kalanpoikaset ovat hyviä istukkaita. Myös kuhan poikasten haudonta kuuluu osaamiseemme. Toimitaamme kuuluu vastakuoriutuneiden kuhanpoikasten toimittaminen muille kalankasvattajille.


Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Meillä on käytössämme laadukas kuljetuskalusto, joten voimme tehdä pitkätkin kuljetukset turvallisesti.

Pyydä tarjous!

Miten toimimme?

Osa Suomen vesistöistä ei ole kalakannan suhteen omavaraista tai vesistön omistajat haluavat parantaa järven kalakantaa kalastusta varten. Tällöin kalaa voidaan istuttaa vesistöön joka vuosi. 


Olemme toimineet kalankasvatuksen alalla jo yli 20 vuoden ajan, joten voimme taata laadukkaat kalanpoikaset ja luotettavat toimitukset myös pitkällä aikavälillä. Toimintavarmuuteemme ja laaja osaamiseemme takaavat sen, että pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme laadukkaasti. Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä

Toimitukset ympäri Suomen

Yritykseltämme löytyy oma kuljetuskalusto, joten voimme kuljettaa kalanpoikasia minne päin Suomea tahansa. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä- ja Pohjois-Savo, mutta voimme tehdä myös pidempiä kuljetuksia Kainuun ja muun Suomen alueelle.

Kysy lisää!

Kysy lisää kalankasvatuksen palveluistamme Mikkelissä – teemme kuljetuksia myös pitkien matkojen päähän!

Yhteystiedot